Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a mai napra

2011.09.21

 

Nyílt levél egy szeptember végi BBC riport nyomán.

A riport itt ltalálható:

http://www.youtube.com/watch?v=nXJytxGDIiw&feature=uploademail

 

Hogy mit csináljunk a pénzünkkel? Úgy is elinflálódik. Szerintem nem kell foglalkozni vele. Ahogy Bogár László fogalmazott, a szivattyúk működnek. Mert a lényeg, hogy félj!!! Mit félj? Rettegj!!! Csak nyugalom, minket magyarokat gatyára kell vetkőztetni, hogy rájöjjünk, mi a dolgunk a világban. Mindent túlélünk, mert mi vagyunk az emberiség lelkiismerete. A mi létünk figyelmezteti a népeket arra, hogy helytelen úton járnak, ha eltaposnak másokat. A mi létezésünk Európa számára a tetteivel való folyamatos szembesülést jelenti, és ez bizony sokszor agresszivitásba csap, de folyamatosan marcangolja a lelkét "az ellenünk vétkezőknek".

De! Mi vagyunk azok, akik folyamatosan talpra állunk, akármennyire is ütnek ki. És ezt tudják jól, de mindig megpróbálják.

Szóval a pénz nem számít. Odaátra semmit sem viszünk magunkkal, csak itt van jelentősége. Vagy itt sem. Majd segítünk egymáson, ha szükséges lesz. Mert mindig lesznek olyanok, akik összefogják a bajbajutottakat, és majd kitaláljuk közösen, hogyan éljünk túl minden bajt. Hiszen az egész történelmünk István óta erről szól.

Szóval, ha nem muszáj, akkor ne rettegj a pénzed miatt, ha mennie kell, megy. Majd túléljük azt is, mint mindig mindent.

2012. 04. 09. (hétfő)

Magyarország aztrológiai képlete

(elemzés, részlet)

Magyarország asztrológiai képletével kezdtem foglalkozni

2012. január 1. 00:00, Budapest

 

Mérleg Ascendens – Az egyensúlyra, kiegyensúlyozottságra, harmóniára, igazságra való törekvést, persze a szépségre való törekvést is jelzi.

Itt jön a csavar!!! A Holló csillagképbe lép be az Ascendens. Magyarország számára a Holló elhozza az Élet Vizét. Tehát jelenlegi vezetőnk használja a mágiát. Kérdés, hogy érti-e, hogy mit tesz.

Nyolc bolygó helyezkedik el az alsó félkörön, amely a befelé fordulást és az emlékezést jelképezi. Tehát fontos lenne minden magyar embernek, hogy tisztába jöjjön a múltunkkal, főleg azzal, hogyan jutottunk idáig. Elengedhetetlenül szükséges a felemelkedéshez, hogy minél többen ébredjenek fel. Az életünk alapjait is jelenti ez a terület, tehát az alapok megteremtése az elsődleges. Nem lehet véletlen, hogy az új Alaptörvény is ekkor lép életbe. 

A külső világot és belső világot tekintve a Nap Plútó együttállás átcsúszik a külső világba, ám egybe is nyitja azokat, tehát együtt hatnak itt is, ott is. Így azt mondhatjuk, hogy mégis kissé kifelé akar megfelelni az ország, nem önmagunknak. Érezhető ez a kettősség a politikai vezetés tevékenységében is, hiszen befelé azt kommunikálják, hogy a függetlenségünket meg kell tartani. Ha kell, szembe is megyünk a kívülről elvárt iránnyal. Ugyanakkor a fojtogató polip karjaiban igen nehéz úgy mozogni, hogy ne fojtson egyet olyankor, amikor azt hisszük, hogy lazul a szorítás. Ugyanakkor az alsó világban játszódik mindez, tehát az ország hatalmas tömegeinek lelkében már ott van a felismerés, amely rövid időn belül vezethet olyan hullámveréshez, amely elsöpör mindent, ami az útjában áll. Mindezt a 2. quadráns szereplői jelölik.

Mindemellett a Nap Plútó együttállás egybenyitja a 3.-IV. házat. Az ország vezetője radikális, tömegeket érintő változásokat indít el. Miután a 3-as ház a közoktatást jelképezi, így itt egyértelműek a törekvések, és ennek a jeleit már most is láthatjuk az új köznevelési törvény körüli huzavona kapcsán. A IV. ház pedig a mezőgazdaságé, tehát itt is várható a fordulat kormányzati szinten, amely a vidéki emberek tömegeinek életét fogja befolyásolni. Megjegyzem, szerintem Magyarország számára még mindig inkább ebben az ágazatban van a legnagyobb tartaléka.

Persze a IV. ház az ellenzékről is szól, és a háttérben ott vannak a házak uralkodói: a Szaturnusz, amely a nyugdíjasok tömegeit, és az Uránusz, a forradalmat jelképező bolygók.

A Hold Uránusz együttállás egybenyitja a 6.-VII. házat.

A Hold a nép, az Uránusz a forradalom. 6. ház mutatja, hogy a dolgozó emberek tekintetében lenne mit rendbe tenni, de jelzi az egészségügyben meglévő problémák megoldatlanságát, amelyet szintén a forrongás bolygója ural.

A VII. ház mutatja a külkapcsolatokat. Komoly diplomáciai bonyodalmak várnak hazánkra, amelyek kiváltója a hatalmat gyakorló vezető, már fent említett befelé való megfelelése vált ki. S azok az eszközök és lépések, amelyeket egyébként jó szándék vezérel, elégedetlenséget fog szülni az ország népében és a külső, most már nyíltan is fellépő ellenségeinkben.

Merkúr a 3. házban található. Merkúr: tanítók, gyerekek. 3. ház tömegkommunikáció, közoktatás. Az új köznevelési törvény bevezetése fogja uralni a közmédia jelentős felületét, felerősödhet az iskolai erőszakkal kapcsolatos bűnesetek megjelenése a médiákban, melyekből egyre több rendőrségi ügy és büntetőper lesz. Jelzem, ez jelenleg már elindult. Tanárok ellen elkövetett erőszak és fenyegetések. S mindez csak a jéghegy csúcsa. Azért azt se feledjük, hogy alá kell támasztani az új köznevelési törvény szükségszerűségét is.

 Vénusz az 5. házban.

Vénusz az ország termékeny ereje, házasságok. 5. ház alkotóerő, kreativitás, szórakozás, gyermekek helyzete.

Válaszút elé kerül az ország (népszámlálási adatok megjelennek). Drasztikusan fogy a magyar népesség. Hova vezet ez? Felszálló holdcsomópont retrográd mozgása nem sok jót jelez. Ennél csak az lenne rosszabb, ha leszálló holdcsomópont lenne ezen a területen. Válaszút elé állítja a népesség drasztikus fogyása a nemzetet.

Mars a 12. házban.

Mars a fegyveres testületeket, kisebb forrongásokat jelöli. 12. ház bűnügyek, titkos társaságok.

A fegyveres testületek be fognak avatkozni az elégedetlenségek miatt.

Jupiter a VII. házban.

Meg fogja mutatni, hogy kik az igazi ellenségei Magyarországnak. Legyenek azok politikusok, filozófusok, egyházi vagy jogi személyek, vagy magukat a nemzet tanítóinak nevező emberek.

Egy másik olvasata a sportolókat jelöli, hiszen Olimpia lesz, ahol megmutatják sportolóink, mi a magyar virtus. Meg hát a focira is ráfér még egy kis javulás :)

Egyelőre ennyi, majd még folytatom, hogy mit látok.

 

2011. 11. 18. (péntek)

Ne rettegj a pénzed miatt. Ha mennie kell, hát had menjen. Úgy néz ki, a magyarokat gatyára kell vetkőztetni, hogy rájöjjenek mi a dolguk.

 

2011. 09. 21. (kedd)

Annak az ideje van itt, hogy magunkban rendet tegyünk, helyre tegyük belső dolgainkat. Eljött az ideje a végtelen tudás, és a zsenialitás működtetésének, s ha úgy érezzük, hogy mindezek megértésére való törekvés lobban fel bennünk, ne álljunk ennek ellent, hiszen értelmünk az összefüggések kutatása felé fordult már egy jó ideje, s most a mágikus titkokra való érzékelő képességünk is komolyan felerősödött.

A párkapcsolatok terén pedig a harmónia, a mély érzelmek megélésének ideje jött el.